Nini

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1650 (M)
50-1650 (M)
Overige
Ja

Dit bijzonder lieve en innemende meisje heet Nini. Nini is nog maar een pup en als zoveel hondjes momenteel, is ook zij bij de opvang in Roemenië beland, samen met haar twee zusjes: Nicky en Nelly. Op de opvanglocatie wordt Nini verzorgd en is ze veilig totdat ze naar haar eigen thuis mag. Net als alle andere honden in de drukke opvang in Roemenië wil ook die lieve, jonge Nini zo ontzettend graag verhuizen naar haar eigen baasje(s), waar ze in alle veiligheid en rust mag leren wat een pup zoal moet leren en waar ze mag uitgroeien tot een fijn huisgenootje. Een baasje die haar laat weten dat ze geliefd is en die haar de tijd geeft om zindelijk te worden, even alleen thuis te kunnen zijn, aan de riem mee te wandelen, etc. Ze is gelukkig van de straat gered, maar een asiel is geen fijne plek, zeker niet voor een pup, om op te groeien. Nini gaat heel goed en respectvol om met de andere hondjes die met haar in de opvang zitten.

Nini is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 21 maart 2023 en ze heeft een verwachte eindhoogte van 35 centimeter. (07-23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 21 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Nini

Nini

NnQvfvLNuFY
iyc1U6tFpW4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).