Nelson

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1956 (M1)
50-1956 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Dit knappe knulletje heet Nelson. Zijn avontuur begon toen hij samen met zijn broertjes en zusjes werd achtergelaten op een veldje ergens in Roemenië. Gelukkig werd hij door een lieve dame naar onze partnerrescue-organisatie gebracht, waar hij nu is.

Nelson is een bijzonder aanhankelijke en mensgerichte hond. Hij kan uitstekend overweg met andere honden. Maar zijn grootste wens is om de liefde van mensen te voelen. Hij volgt vrijwilligers op de voet en smacht naar knuffels en aandacht.

Nelson verdient een warme mand en een baasje om van te houden. De momenten van genegenheid zijn zeldzaam, maar Nelson hoopt op een thuis waar hij altijd bij zijn geliefde mens(en) kan zijn. Hij verlangt ernaar om zijn kennel in te ruilen voor een warme mand in Nederland.

Met zijn guitige koppie en ruwe vacht is hij niet alleen knap, maar ook een absolute charmeur. Ben jij degene die voor Nelson valt en hem de liefde en het geluk kan geven dat hij verdient?
Nelson is een reu met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2022 en hij heeft een hoogte van ongeveer 50 centimeter.(11/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Nelson

Nelson

ax3ooRi3nsw
xk64IZRdafI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).