Murphy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0593
10-0593
Overige
Ja

Murphy’s leven begon moeilijk toen hij als jonge pup werd gevonden met zes broers en zusjes, om vervolgens bruut gedumpt te worden in een staatsasiel. Gelukkig heeft hij nu een thuis bij Gisela op de Quinta, waar hij liefdevolle zorg heeft ontvangen.

Murphy is een ongelofelijk lieve en zachte hond. Hij heeft een liefdevolle persoonlijkheid en geniet van knuffels en aandacht. Hij hecht veel waarde aan zijn broers en voelt zich het meest op zijn gemak bij andere honden, daarom zouden we hem het liefst plaatsen bij een gezin met een andere hond. Hij toont ook een liefdevolle houding naar kinderen toe en zijn zachtaardige karakter maakt hem een geweldige metgezel voor een gezin. Ook katten vindt Murphy geen enkel probleem en zelfs de kippen op de opvang worden genegeerd.

Hoewel Murphy een vriendelijk en speels karakter heeft, schrikt hij soms van harde geluiden. In zulke situaties heeft hij wat tijd nodig om zich opnieuw aan te passen. Desondanks is hij dol op knuffelen en speelt hij graag, wat hem een levendige en enthousiaste metgezel maakt.

Murphy heeft al zoveel liefde te geven en zal een waardevolle aanvulling zijn op een gezin dat hem de liefde en steun kan bieden die hij verdient.

Murphy is een gecastreerde mix reu geboren op 9 december 2022. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 55cm.(02/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 december 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Murphy

Murphy

KrJ4eWkmcBI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).