Morris

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1361 (M1)
50-1361 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Update 04/24:  Ook deze knappe jongen kwamen we tegen toen we in Roemenië op bezoek waren.  En hij is zo leuk!  Dol op wat aandacht en lekker even kroelen. Hopelijk komt er ook voor hem een baasje zodat hij daar veel meer van kan gaan genieten.

Een tijdje geleden kwamen er vier broertjes binnen in de opvang. Vier kleine pluizebollen, die inmiddels al behoorlijk gegroeid zijn. Ze zijn dan ook klaar voor hun eigen baasje dus stellen we ze graag aan jullie voor.

Morris is een hele leuke hond, hij is super nieuwsgierig en komt dan ook altijd direct kijken als er een vrijwilliger aankomt. Met zijn voorpootjes op het hek worden de vrijwilligers begroet en wat is het een feest als er dan even tijd is voor wat aandacht. Hij is dol op wat aandacht en vindt het heerlijk als er gekroeld en geknuffeld wordt.

Morris is een echte lieverd. Hij observeert en kijkt nieuwsgierig de wereld in. Hij is lief voor zijn broertjes en lief voor de vrijwilligers. Een goede aai achter zijn oortjes is waar je hem echt gelukkig mee maakt. We hopen dan ook dat Morris snel een baasje vindt waarbij hij mag blijven ontdekken en leren.

Morris is een reutje geboren op 20 oktober 2022. We verwachten dat hij ongeveer 47cm hoog zal worden.(03/23)

Eindhoogte 47 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Morris

Morris

RbwXAaq1Z_A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).