Moreno

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2574 (M3)
50-2574 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Moreno! Een heerlijk, aandoenlijk, knuffelig en relaxed mannetje! Zodra hij wordt opgetild nesteld hij zich lekker tegen je aan en valt als het even kan direct in slaap in je armen. Dat is wel te begrijpen want het leven in een puppenkennel is wel een drukke bedoening. Er staat altijd wel een pup “aan” en wat doe je dan als pup zijnde? Dan ga je mee ravotten. Dat vindt Moreno ook fantastisch om te doen. We zoeken voor Moreno een fijne, gezellige plek waar hij nooit meer weghoeft en waar hij lekker veel mag leren. Moreno is er klaar voor!
Moreno is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 18 maart 2024 en we verwachten dat hij ongeveer 38 cm hoog wordt. (07/24)

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Moreno

Moreno

dsSlwloi9KU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).