Milan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1419 (M3)
50-1419 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Milan is samen met z’n broertjes en zusjes gevonden langs de kant van de weg. Achtergelaten om te sterven, helaas kunnen wij daar niks anders van maken. Sommige moesten naar de ziekenboeg om te worden behandeld maar Milan niet, hij is ook de grootste va het nest. Milan is echt een leuke, lieve, rustige, vriendelijke en sociale pup. We zoeken voor deze knapperd een plek waar hij mag wennen en bijkomen, zodat hij op een goede manier kan starten aan zijn nieuwe leven en alle onbekende dingen kan trotseren.
Milan is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 10 november 2022 en een verwachte eindhoogte van 40 cm.(03/23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Milan. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Milan hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Milan

Milan

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).