Merle

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0700
10-0700
Onherleidbare mix
Ja

Dit knappe sproetenmeisje werd ook naar het staatsasiel in een afgelegen stukje Portugal gebracht. Ze voldeed niet aan de wens van het baasje…ze was niet goed voor de jacht. Haar zachtaardige karakter werd niet gewaardeerd. Gelukkig zagen vrijwilligers haar en namen haar mee naar onze partner opvang in Portugal.

Lieve Merle is een zachtaardige knapperd. Ze is een meisje wat goed met iedereen en alles omgaat. Ze is sociaal en vriendelijk naar de andere honden en gaat respectvol met ze om. Maar ze is dol op de vrijwilligers en de aandacht die hun haar geven. Een heerlijke buikkriebel, even snel op schoot, lieve Merle geniet daar enorm van. Ze is geen druktemaker en vind even lekker relaxen in de zon ook heerlijk. Vaak volgt ze trouw de vrijwilligers over het terrein heen. Dan gaat ze gezellig mee want ze geniet zeker van de aanwezigheid van mensen. Merle is ook slim en leert al aan de lijn wandelen en dat gaat prima. Ze is echt een enorm lief meisje wat klaar is om naar een eigen gezin te verhuizen.

Merle is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2022 en ze is circa 50 centimeter hoog. (02-24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Merle

Merle

PEQKgqj962E
_ZJVXlpqrJo
hXxvLKLlWv8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).