Rico

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2250 (M3)
50-2250 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Op een avond werd onze vrijwilliger gebeld dat het sneeuwde en dat er een hondje was dat onze hulp nodig had. Dat lieve mannetje heet Rico. Eenmaal aangekomen bij de supermarkt waar hij al een tijdje aan het bedelen was om eten, hebben zij hem mee genomen. Rico is veilig ondergebracht bij onze rescue partnerorganisatie in Roemenië.

Rico is een klein, een beetje verlegen en ook een knap mannetje. Het asielleven valt hem zwaar zoals voor vele kleine hondjes geldt. Wij zoeken voor dit lieve mannetje een baasje dat hem lekker wil verwennen met knuffels, lekkere brokjes, een wandelingetje op zijn tijd. Ben jij het baasje die een warm mandje heeft staan, neem dan vandaag nog contact op en wie weet kunnen jullie binnenkort van elkaars gezelschap genieten.
Rico is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 27 augustus 2015 en een eindhoogte van circa 30 centimer. (02/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 27 augustus 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Rico

Rico

UnzTsMEi7UQ
6MdjSFdcwTU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).