Marvin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0483 (M2)
50-0483 (M2)
Overige
Ja

Mooie Marvin! Wat een leukerdje is hij! Rustig en vol aanbidding staat ie je aan te kijken met zijn mooie oogjes tot de vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië zijn aandacht aan hem schenkt. Marvin is vriendelijk en sociaal naar mensen en zijn soortgenootjes. Hoewel hij veilig is, is een asiel geen goede plek voor (jonge) honden. Ze leren namelijk niet de alledaagse dingen zoals het geluid van een stofzuiger, spelende kinderen, auto’s die dichtbij langsrijden. Daarom wil Marvin graag een eigen baasje. Een baasje dat hem leert dat deze en vele andere dingen gewoon bij het leven horen. Een baasje met liefde en tijd om te kroelen zou deze lieverd heel fijn vinden.
Marvin is een prachtige mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2021. Zijn verwachte eindhoogte is ongeveer 50 cm.(06/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Marvin

Marvin

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).