Marissa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1973 (M4)
50-1973 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Update 04/24: Het asielleven doet haar geen goed en van een blije en enthousiaste jonge meid verandert ze heel langzaam in een meisje dat iets terughoudender wordt naar mensen die ze niet kent.
Marissa komt namelijk alleen in contact met bekenden en die begroet ze nog steeds vrolijk. Haar nieuwsgierigheid maakt dat als je wat langer bij haar in de kennel zit ze bij je komt en je haar kunt aanhalen. Het komt wel goed met dit meisje zodra ze meer menselijke aandacht krijgt maar in het asiel is dit onmogelijk vanwege het kleine team mensen en de vele honden. Maar hopelijk mag ze snel verhuizen naar een plekje waar er wel genoeg aandacht en liefde voor haar is, zodat deze lieve schat haar ware aard kan laten zien! Een ongelofelijk lieve en blije meid!

Marissa is een super lieve teef met een geschatte geboortedatum van 19 april 2023. Ze zal naar verwachting ongeveer 60 centimeter hoog worden. Samen met haar moeder, zusje en broertjes belandde ze in het asiel in Roemenië. Helaas ervaart Marissa haar verblijf daar als erg stressvol waardoor ze telkens probeert te ontsnappen, hierdoor is ze ongelukkig terecht gekomen en is ze gewond geraakt aan haar rug. Gelukkig herstelt dit zich goed. We hopen enorm dat Marissa snel een foster- of adoptiegezin mag vinden, zodat zij het asiel kan verlaten en een veilig en gelukkig thuis krijgt. (11-23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 19 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Marissa

Marissa

IdY8GDz5eOo
ik-HYtjwAfQ
t9Y5Nv3HN8M

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).