Marissa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1973 (M)
50-1973 (M)
Overige
Ja

Marissa is een lieve teef met een geschatte geboortedatum van 19 april 2023. Ze zal naar verwachting ongeveer 60 centimeter hoog worden. Samen met haar moeder, zusje en broertjes belandde ze in het asiel in Roemenië. Helaas ervaart Marissa haar verblijf daar als erg stressvol waardoor ze telkens probeert te ontsnappen, hierdoor is ze ongelukkig terecht gekomen en is ze gewond geraakt aan haar rug. Gelukkig herstelt dit zich goed. We hopen enorm dat Marissa snel een foster- of adoptiegezin mag vinden, zodat zij het asiel kan verlaten en een veilig en gelukkig thuis krijgt. (11-23)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 19 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Marissa

Marissa

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).