Magda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0336 (M)
50-0336 (M)
Herder (mix)
Ja

Ze is erg vriendelijk naar mensen toe en sociaal naar haar soortgenootjes. Ze is een blijde dame en haar dag is helemaal goed als de vrijwilligers aandacht aan haar geven. Ook Magda is met haar puppy’s in het asiel terecht gekomen. Deze zijn inmiddels oud genoeg om naar een eigen mandje te vertrekken en dus is het ook tijd voor Magda om te gaan! Te gaan naar een liefdevolle plek waar ze zichzelf mag zijn en ze samen met haar nieuwe baasje een mooie tijd gaat krijgen. Samen wandelen, spelen, zwemmen… noem maar op. Magda gaat mee!
Mooie Magda zit bij onze partnerorganisatie in Roemenië.

Prachtige Magda is een gesteriliseerde herder mix teef met een geschatte geboortedatum van 28 mei 2017. Haar schofthoogte is ongeveer 55 cm.(05/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 28 mei 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Magda

Magda

hYz81_G4kmw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu