Magda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0336 (M)
50-0336 (M)
Herder (mix)
Ja

Wat een ontzettend knappe dame is Magda. Helaas kwam ook zij met haar pups in de shelter terecht. Deze zijn inmiddels oud genoeg om naar een eigen mandje te vertrekken en dus was het tijd voor Magda om te gaan!
Deze mooi knappe dame verblijft inmiddels bij een opvanggezin in Nederland. Enorm slimme Magda is een feestje voor het opvanggezin. Ze leeft momenteel in een vrij grote roedel maar Magda vindt ze allemaal even aardig. Deze slimme dame pikt ook nieuwe dingen snel op. Ze is vriendelijk, sociaal, leergierig en wil graag een brave hond zijn voor haar baasje. Ze is al zindelijk en slaapt lekker door in de nacht. Wij zoeken voor Magda een baasje die samen met haar de wereld verder wil gaan verkennen en samen met haar mooie avonturen wil gaan beleven maar ook zeker lekker samen wil knuffelen op de bank tijdens de donkere avond buiten.

Magda is een gesteriliseerde herder mix teef met een geschatte geboortedatum van 7 juli 2017 en haar eindhoogte is circa 55 centimeter.

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 7 juli 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Magda

Magda

Z-oC5BPZkek
ofDF9-L1P6c
UJjv1k-YaPw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu