Magda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-0336 (M)
50-0336 (M)
Overige
Ja

Magda is een een leuke gesterilliseerde mix teef van 5 jaar en sinds kort verblijft ze bij ons in de opvang. Ze heeft wel wat weg van een Eurasier/berghond of een Wolfskeeshond. Eerst verbleef ze bij een gastgezin in het noorden van Nederland waar ze samen met andere honden in een roedel leefde. Magda kan wel bij andere honden maar kan wat selectief reageren. Magda kan het met iedereen wel goed vinden, echter vindt ze de opwinding soms een beetje lastig om mee om te gaan. Maar met goede begeleiding gaat dat zeker goed komen. Magda is sociaal, leergierig, lief en een enorme schat. Wij zoeken voor haar een liefdevol baasje dat met haar aan de slag wil gaan want ze wil graag alles voor je doen. Ze kan bij kinderen vanaf 12 jaar. Een huis met een tuin waar ze lekker kan rond struinen zou ook erg fijn zijn voor haar. Heeft u die fijne plek voor haar, dan horen wij het graag!

Magda heeft een geschatte geboortedatum van 7 juli 2017 en haar hoogte is circa 55 centimeter.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 7 juli 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal
Adoptie medewerker

Magda

Magda

eHOh4iMkTdE
Z-oC5BPZkek
c6bI5wKg7Io

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu