Luna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0338
10-0338
Overige
Ja

Dit lieve meisje is Luna. Luna kwam samen met Frida in het staatsasiel terecht. Deze meisjes waren duidelijk anders gewend want het leven in het staatsasiel viel Luna ongelofelijk zwaar. Luna mocht het leven in de kennel verruilen voor een leven bij onze opvang.
Hier kon Luna echt even op adem komen en langzaam aan weer genieten van het leven. Luna is bescheiden en komt wanneer het haar beurt heerlijk kroelen met de vrijwilligers. Ze loopt vrolijk en vrij rond tussen de andere honden in de opvang en geniet van de zon op haar bolletje en het samenleven met de andere hondjes in de opvang.
Ze geniet weer zichtbaar van het leven en is dan ook op zoek naar een huisje waar ze volop mag genieten van de aandacht van haar nieuwe baasjes.

Luna is een gesteriliseerd mix teefje geboren op 8 juni 2019 en heeft een schofthoogte van ongeveer 40cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 juni 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Luna

Luna

PpjE1zP5TKc
PuIQvs1BIlY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu