Ludmila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1855 (M2)
50-1855 (M2)
Overige
Ja

Ludmila! Hoewel we heel veel meemaken, is het verhaal van Ludmila weer een bijzonder verhaal. Tijdens de Nederlandse sterilisatie campagne is Ludmila gesteriliseerd maar haar eigenaar kwam haar niet ophalen. Wat blijkt! Ludmila was niet meer welkom en haar pups die nog bij deze meneer waren moesten ook weg! Natuurlijk zijn deze kleintjes opgehaald en werden ze meteen behandeld omdat ze erg ziek waren. Gelukkig gaat het nu goed met hen. Ludmila weet niet wat haar overkomt in het drukke asiel maar laat zich van haar beste kant zien en begrijpt heel goed dat zij nu veilig is. We zoeken voor dit lieve meisje een fijn plekje waar zij zich veilig mag voelen en de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe situatie.
Ludmila is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 23 oktober 2019 en een hoogte van omgeveer 40 cm.(10/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 oktober 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Ludmila

Ludmila

M4VwBkv58-w
yKiE8u0a85Q

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).