Lucky

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0016
50-0016
Overige
Ja

Dit lieve moppie heet Lucky. Lucky is helaas met haar broertjes en zusjes op straat gevonden en naar het asiel in Roemenië gebracht. Dat is geen plek voor kleintjes als Lucky om op te groeien. Lieve Lucky is een enthousiast en vriendelijk meisje. Ze kan uitstekend overweg met haar soortgenoten en speelt maar al te graag met haar broertjes en zusjes. Lieve Lucky is sociaal en echt een vrolijk meisje. Ook naar mensen is ze sociaal en ze zoekt ze graag op. Heerlijk knuffelen met de vrijwilligers is haar grootste hobby. Lieve Lucky is een meisje wat niks liever wil dan een eigen plekje en een eigen baasje.

Lucky is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 mei 2021 en met een verwachte eindhoogte van circa 49 centimeter hoog.

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 49 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Lucky

Lucky

SFAmXtfqZhY
KwEg-SJwuT8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu