Lisa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0370 (L)
40-0370 (L)
Overige
Ja

We stellen u graag voor aan dit lieve meisje, ze heet Lisa. Samen met haar broertje zwierf ze rond over de straten van Lesbos. Ze moesten zichzelf maar zien te redden en zo jong als ze waren is dat een hele lastige opgave. Gelukkig werden ze gevonden door een geweldige vrijwilliger, zij heeft ze, omdat alle shelters vol zitten op het eiland, in huis genomen. Ze zijn werkelijk gered van een verschrikkelijk leven.
Lisa verblijft nu al een poosje bij haar gastgezin op Lesbos en ze heeft het er fijn, echter is ze klaar voor een echt eigen baasje en dat gunnen we haar zo.
Lisa vindt haar fosterbaasje ongelofelijk lief en kroelt graag. Ze is absoluut geen haantje de voorste en wacht geduldig af. Ze zal in het begin zeker even moeten wennen aan een nieuw baasje maar we hebben gezien hoe snel ze van haar fosterbaasje is gaan houden en we weten dan ook zeker dat ze opnieuw zal kunnen wennen.
Lisa is al helemaal zindelijk en gewend aan een bench. Wandelen aan de riem is haar ook al bekend en ze geniet van de wandelingen.
We denken dat Lisa het beste op haar plek zal zijn in een huisje waar al een ander hondje aanwezig is. Ze doet namelijk echt niets liever dan samen spelen de hele dag.

Lieve Lisa is een gesteriliseerd mix teefje geboren op 5 mei 2022. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 38cm.

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Lisa

Lisa

U-IhWFvxc94
7P2J3-rmjR0
OCAxgagKgws

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).