Leon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2093 (M2)
50-2093 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Dit knappe mannetje heet Leon, oorspronkelijk afgegeven bij een dodingstation in Roemenië. Gelukkig werd hij gered door onze partnerrescueorganisatie en verblijft nu veilig in onze opvang in Roemenië.

Leon, met zijn vriendelijke en sociale karakter, heeft bewezen een slim ventje te zijn. Hij gedijt uitstekend in het gezelschap van andere honden en kan prima overweg met zijn kennelgenootjes. Zijn interactie met verzorgers is hartverwarmend, hij begroet ze met een kwispeltje, stralend van blijdschap als hij aandacht krijgt. Dit lieve mannetje, dat verlangend uitkijkt naar een liefdevol thuis, is klaar om zijn kennel in Roemenië te verruilen voor een warme mand in Nederland.

Leon is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 28 augustus 2021 en hij is circa 38 centimeter hoog (01/24)

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Leon

Leon

XPTo8ext-90

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).