Leo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
Jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0092
50-0092
Overige
Ja

Dit ontzettend knappe knulletje is samen met zijn broertjes en zusjes in een veld in Roemenië gevonden. Ze waren er slecht aan toe, gelukkig vond een lieve dame ze en bracht ze naar onze partner opvang. Lieve Leo is inmiddels in Nederland in een foster gezin. Daar vertedert dit innemende mannetje met zijn zachtaardige lieve karakter. Hij is nog wat verlegen bij vreemden maar als hij je kent is het echt een enorme aanhankelijke lieverd. Leo speelt graag met de andere honden in het foster gezin. Dit doet hij respectvol en hij is rol bewust. Lieve Leo vindt een andere hond om zich aan op te trekken wel echt heel fijn. Daarom zoeken we ook een thuis waar hij een vriendje zal hebben. Leo loopt ook al netjes mee aan de riem en deze slimme knul is al bijna helemaal zindelijk. S’ nachts slaapt hij ook al braaf door. We zoeken voor dit enorme leuke ventje een plekje waar hij zich verder mag ontwikkelen.

Leo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 25 augustus 2021 en hij is nu circa 43 centimeter hoog. Hij zal zeker nog wat groeien. (01/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie

Leo

Leo

17E10c9s4pM
EZsR2Hlokzs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu