Lambes-Festik

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0231 (A)
40-0231 (A)
Overige
Ja

Dit is Lambes-Festik! Een prachtige blonde gecastreerde jonge reu. Hij heeft een geschatte geboortedatum van 25 februari 2021 en hij is ongeveer 50 cm hoog. Helaas heeft hij leishmania en daarom is hij urgent. Lambes-Festik zit in de prive opvang in Griekenland waar hij met talloze katten samenleeft. Volwassenen katten vormen geen probleem maar hij vindt kittens niet leuk. Lambes-Festik is een vriendelijke, rustige en sociale hond en klaar voor zijn eigen plekje bij een baasje die met heel zijn hart van hem gaat houden.(08/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 25 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lambes-Festik

Lambes-Festik

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).