Kruimel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0901 (M1)
50-0901 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Stop en lees alstublieft het verhaal van Kruimel! Arme Kruimel. Je zult maar geboren worden op een verkeerde plek en gevonden worden door verkeerde mensen! Kruimel zit zijn hele leven al aan een ketting en zijn huis is een regenton! Ondanks dat is het een vriendelijke en vrolijke jongen! Helaas zat de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië overvol en was er geen plek voor deze knappe reu met zijn prachtige ogen. Na een tijdje hebben ze er toch voor kunnen zorgen dat hij naar de opvang kon. Ook dat is verre van ideaal maar Kruimel heeft nu in ieder geval wat meer bewegingsvrijheid. Natuurlijk zoeken we nog steeds een lief baasje of een foster die Kruimel laat kennismaken met de rest van de wereld, want zijn wereld heeft tot nu toe hoofdzakelijk bestaan uit de ruimte rond de regenton! Kruimel is nog jong en heeft een geschatte geboortedatum van 25 februari 2022 en hij is ongeveer 50 cm hoog.(10/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 25 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Kruimel

Kruimel

bSdNH2Q-6Y8
UmywJN0JWgw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).