Juster

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0103
50-0103
Overige
Ja

We werden benaderd door de baasjes van het prachtige meisje, Juster, die begin 2022 met veel liefde door hen is geadopteerd en inmiddels 2,5 jaar oud is. Het is ook uit liefde dat ze hebben besloten dat het beter is dat Juster naar een ander plekje bij lieve nieuwe baasjes verhuist, omdat ze haar niet (meer) kunnen bieden wat ze verdient. Juster is toch wat groter en sterker geworden dan in eerste instantie door iedereen werd ingeschat. De woonsituatie van de huidige baasje is daardoor niet ideaal en omdat beide baasjes in de tussentijd fysieke problemen hebben gekregen kunnen ze deze nog energieke jonge hond niet de zorg en aandacht geven die ze nodig heeft en verdient. Juster is een mooie, lieve, sterke redelijk grote hond, geven de huidige baasjes aan. In huis is ze dolgraag bij haar baasjes in de buurt en als het even kan ligt ze heerlijk tegen je aan op de bank en vraagt dan regelmatig om een knuffel. Juster is aanhankelijk en houdt dus van kroelen!
Juster is gewend dat ze vrij in de woonkamer mag slapen, dus niet in een bench. Daar houdt ze niet van en het is ook niet nodig, want ze slaapt braaf de hele nacht door. Juster kent alle basiscommando’s en reageert ook goed op de bijbehorende handbewegingen, geven haar baasjes aan. Ze heeft een puppy cursus en een vervolgcursus, gericht op de buitenlandse honden, afgerond. Deze dame heeft laten zien dat ze heel slim is en alles snel oppakt. Ze vindt vooral uitdagingen leuk, want iets wat ze makkelijk kan, vindt ze al snel minder interessant.
Zwemmen en speuren met de neus aan de grond doet ze graag.
Juster kan goed aan de lijn lopen maar is altijd erg alert op dat wat er om haar heen gebeurt.
Dat betekent dat je zelf bij het wandelen ook op moet letten want honden, katten, snelle fietsers, hardlopers , opvliegende vogels etc. triggeren haar en dan wil ze er in eerste instantie achteraan. Haar baasjes geven aan dat ze redelijk goed onder appel is, maar wel wat jachtinstinct heeft. In huis is ze rustig en na een wandeling kan ze een aantal uurtjes alleen thuis blijven.
Op de plaatsen waar Juster los mag lopen gaat ze goed met andere loslopende honden om. Met hele kleine honden is ze soms onhandig en nogal lomp. Ze heeft dan gewoon niet door dat ze groter is. Naar mensen die Juster niet kent, is ze in eerste instantie wat wantrouwend, wat zich uit in blaffen. Als de mensen haar met rust laten en ze vermijden oogcontact, dan wordt ze nieuwsgierig en onderzoekend naar de persoon. Als ze dan gerustgesteld is, is het goed. De verwachting is dat ze katten te interessant vindt, dus het is beter als ze niet bij katten in huis komt te wonen. Met haar soortgenootjes kan dit leuke meisje het prima vinden. Juster vindt het heerlijk om buiten te zijn, is nog speels, dus een tuin is voor haar wenselijk, zodat ze rond kan scharrelen. In de auto kan Juster prima mee. Na eerst even alert rondgekeken te hebben, gaat ze rustig liggen, ook tijdens een langere autorit. Voor wie een lieve en actieve hond zoekt, zou Juster een perfect maatje kunnen zijn!
Juster is een gesteriliseerd teefje met een geboortedatum van 25 september 2021 en zij is ongeveer 62 cm hoog.

Eindhoogte 62 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Juster

Juster

V2FEPmEuEww
N1AO30-XbfU
hJLtJaZwBXc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).