Jony

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0799 (M2)
50-0799 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Waarom staat er geen baasje voor Jony op! Deze leuke viervoeter zal het zo fijn vinden om een nieuw thuis te krijgen. Een plek waar hij alleen de aandacht krijgt want dat verdient hij! Altijd heeft hij alles moeten delen met vele andere honden (wat overigens geen probleem is) en het zou zo mooi zijn dat hij krijgt wat hij verdient! Liefde, vertrouwen en respect!

Jony is een levensgenieter! De eerste 8 maanden heeft arme Jony in een kenneltje van 1 vierkante meter gezeten, dag en nacht! Onvoorstelbaar voor een pup, en zeker voor een vrolijke jongen als Jony. Ondanks alles is Jony een vrolijke, stabiele, blije, enthousiaste en vooral lieve jonge hond!

We zoeken voor Jony een plek waar hij nooit meer opgesloten wordt, waar er lekker met hem gespeeld wordt en er fijne wandelingen met hem gemaakt worden. Jony is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 55cm.(09/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Jony

Jony

7Sf9oK8Uu5k

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).