Iris

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0491
20-0491
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

Dit is Iris. Iris is een mix Mastin teefje met een geboortedatum van 10 juni 2021. Ze is nu 40 cm hoog, maar groeit natuurlijk nog wel een stuk door.

Iris is samen met haar broers en zussen geboren in een dodingsstation in Zuid Spanje. Haar moeder was hoogzwanger afgedankt en hier zouden ze sterven. Dat was voor onze vrijwilligers geen optie. Ze zijn alle acht samen met mama meegenomen naar een gastgezin in Spanje en hier hebben ze de eerste maanden van hun leven mogen groeien, leren en spelen zoals dat voor iedere pup vanzelfsprekend zou moeten zijn.
Iris is enorm liefdevol, ze heeft een zachtaardig karakter. Ze kroelt graag en loopt enorm vrolijk over het terrein heen. Het opvanggezin omschrijft Iris als een feestje, dit vrolijke meisje tovert een glimlach op je gezicht. We zoeken voor Iris een huisje waar ze de tijd krijgt om te leren, groeien en ontwikkelen. Een tuintje is een grote pré.

iris is een mastin mix teef geboren op 10 juni 2021. Ze is momenteel 40cm hoog maar we verwachten dat ze ongeveer een schofthoogte van 50cm zal bereiken.

Eindhoogte 50 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 10 juni 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Iris

Iris

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu