Iris

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1833 (M3)
50-1833 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Update 04/24:  Toen onze vrijwilligers uit Nederland op bezoek waren in Roemenië viel dit lieve meisje echt op. Ze wilde zo graag bij je zijn en vroeg op een hele rustige manier om je aandacht.  Even een aai over haar bol, even wat lieve woorden, soms is het zo simpel.  Hopelijk komt er voor dit ontzettende lieve, aanhankelijke meisje een baasje die haar een liefdevolle plek kan bieden.

Dit is Iris, een heel mooi en vooral ook lief meisje met een prachtig donker snuitje. Iris is lief en kalm als de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië bij haar komen. Ze vindt het heel fijn om aandacht te krijgen en zoekt je steeds weer op. Voor lieve en aanhankelijke Iris zoeken we een plekje waar ze zichzelf mag zijn en ze heel vaak die aandacht en liefde krijgt van haar baasje.
Iris is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 juni 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm.(10/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Iris

Iris

7vxWHkNlkNc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).