Zoë

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0638 (A)
50-0638 (A)
Overige
Ja

Zoë, zoals zoveel honden in Roemenië was ook haar leven haar baasjes niks waard. Ze werd achtergelaten in een veld maar werd gelukkig gevonden door een vrouw die haar naar onze partneropvang bracht. Zoë wordt omschreven als een sociaal meisje, ze speelt echt heel graag met de andere honden in de opvang en je ziet haar dan echt opleven. Ook geniet ze intens van de aandacht van de vrijwilligers. Een aai over haar hoofd, een trekspelletje of even tegen het baasje aankruipen, Zoë leeft hier echt voor.
We gunnen haar dan ook een eigen baasje, waarmee ze dit allemaal kan doen. Een mandje waar ze voor de echte winter in Roemenië nog in kan gaan liggen en oud mag worden.
Zoë is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 15 juli 2021 en ze heeft een schofthoogte van ongeveer 45cm.(11/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 17 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Zoë

Zoë

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu