Gino

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0752 (M)
50-0752 (M)
Overige
Ja

Gino is een klein black and tan reutje. Helaas is hij samen met zijn broertjes en zusjes in het asiel beland en hij heeft het moeilijk met het harde leven in het asiel. Als jong pupje werd hij ter wereld gebracht en volledig aan zijn lot overgelaten. Gelukkig wordt er goed voor hem gezorgd maar het is verre van een ideaal beeld voor een pup. Gino is een lief sociaal klein reutje waar we heel graag een warme mand voor zouden willen zoeken. Een asiel is geen plek voor jonge honden en we hopen dat hij snel een plekje kan vinden waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven. Gino is nog een beetje verlegen, hij is het type “de kat uit de boom kijken”. Gelukkig is hij nog jong en zal hij hier vast nog veel van kunnen leren.

Gino is een reutje met een geschatte geboortedatum van 2 mei 2022 en wordt ongeveer 40 centimeter hoog. (08/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Gino

Gino

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).