Gereserveerd

Gigi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-7632
20-7632
Overige
Nee

Deze knappe verschijning heet Gigi. Ze heeft het asiel mogen verruilen voor een leven in huis en wat geniet ze hiervan. Gigi is een voorzichtige dame, ze heeft tijd nodig om te wennen en haar draai te vinden. Zodra ze je beter heeft leren kennen is ze ongelofelijk lief, vrolijk en trouw.
Gigi loopt vrolijk mee aan de riem, in haar enthousiasme loopt ze graag voorop om de wereld te verkennen en te kunnen snuffelen. Ze houdt enorm van bewegen, rennen naast de fiets vindt ze fantastisch en hardlopen doet ze ook enorm graag met haar baas.

Gigi is gebaat bij duidelijkheid en zachte aanpak. Ze moet te allen tijde weten waar ze aan toe is. Om deze reden zoeken we een thuis zonder kinderen. Ze zou het fijn vinden om een hondenmaatje te hebben, maar het is geen eis. Ze kan niet bij katten worden geplaatst.

In huis gedraagt Gigi zich voorbeeldig, ze kan prima een poosje alleen thuisblijven en is zindelijk. Zodra je thuiskomt wil ze het liefst direct bij je in de buurt zijn. Aan Gigi heb je een maatje voor het leven en wij zoeken voor haar een thuis waar ze oud en grijs mag worden.

Gigi is een gesteriliseerde teef, geboren op 30 september 2017 en ze is ongeveer 45 cm hoog.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 september 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Gigi

Gigi

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu