Gigi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0307 (E)
40-0307 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Dit kleine meisje werd aan een ketting (ja u leest het goed) in een tuin aangetroffen. Toen onze vrijwilligers daarop de eigenaar aanspreken was al snel duidelijk dat hij kleine Gigi liever kwijt dan rijk was. De vrijwilligers namen haar ook meteen mee.

Momenteel verblijft ze bij een fostergezin in Griekenland. Daar omschrijven ze haar als een heerlijk blij, lief en grappig meisje. Gigi is het huiselijke leven inmiddels wel gewend en is haar ellendige start gelukkig vergeten. Gigi is een sociale lieverd die met alle honden en mensen prima overweg kan. Ze geniet van lekker samen kroelen en knuffelen met haar baasje maar vindt het ook leuk om met de andere foster honden te ravotten. Ze is enthousiast en aanhankelijk. Lieve Gigi wandelt ook al netjes mee aan de riem. Het enige wat ze nog niet heeft is een liefdevol thuis. Hopelijk ziet iemand dit guitige meisje en wordt net als wij verliefd op haar.

Gigi is een gesteriliseerd teefje mix Jack Russel met een geschatte geboortedatum van 10 september 2023 en ze is circa 32 centimeter hoog.(06/24)

Eindhoogte 32 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Gigi

Gigi

h6MUBFNZLuc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).