Fulger

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1027 (M1)
50-1027 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Het leven, zowel voor mens als dier in Roemenië ziet er totaal anders uit dan wij hier in Nederland gewend zijn. Het is een aantal 1000 km hier vandaan maar de complete samenleving is daar anders. Honden horen zo’n beetje bij het straatbeeld, maar we waarderen onze partner organisatie zo enorm dat zij dit niet als normaal wil aanzien en blijft vechten voor elke hond die ze tegenkomt. Ja, die ze tegenkomt! Want elke rit die ze er maakt, komt ze met circa 3 honden terug. Zo ook Fulger. Toevallig is er enkele maanden geleden een identieke hond (Ziggy) hier van de weg geplukt, door onze vrijwilliger, die momenteel nog in het asiel verblijft, en het vermoeden is dat dit broers van elkaar zijn. Zo bijzonder dat elke hond in het asiel zijn eigen verhaal met zich meedraagt en de vrijwilliger weet ze van elke hond probleemloos op te noemen. We hopen voor Fulger dat zijn redding van de straat niet voor niks is geweest en dat hij vooruit mag kijken op een warm mandje!

Fulger is een reutje met een geschatte geboortedatum van 1 april 2022 en zijn eindhoogte is geschat op 50 centimeter.(11/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fulger

Fulger

vZka5pRAlL0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).