Fifi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1748 (M3)
50-1748 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Update 04/24: Wat is Fifi uitgegroeid tot een prachtig meisje. Ze heeft het uiterlijk van een vosje, maar ze is niet sluw. Ze is kwetsbaar, want zij is het meisje dat blind is. Ze kan dus alleen vertrouwen op haar neus en haar oren. Ze is lief maar verlegen en zoals te begrijpen is zal ze moeten leren je vertrouwen. Haar karakter is lief en zachtaardig. Ze is rustig, sociaal en vriendelijk naar de vrijwilligers en de andere honden in haar kennel. Door haar waterige oogjes ziet ze waarschijnlijk niets dat zorgt ervoor dat zij moeilijk plaatsbaar is. Zo jammer want dit meisje staat je gewoon rustig op te wachten als je haar kennel binnenkomt, daarna gaat ze naar haar “schuilplaats” en laat ze zich daar rustig aaien. Wilde bewegingen zorgen ervoor dat zij zich even terugtrekt maar dat is te begrijpen vanwege haar blindheid. Een droom zou werkelijkheid worden als Fifi een eigen veilig plekje zou krijgen.

Wat een pech heeft Fifi! Fifi, samen met haar zusje en broertje waren niet welkom en dus langs de straat gedumpt waar ze zeker niet konden overleven! En nu denkt u vast dat is het bekende verhaal, wat helaas ook zeker waar is, maar deze arme zieltjes zijn allemaal blind! Dus zoeken naar eten is al een opgave maar de kans dat ze dat vinden is zo klein, maar de kans dat ze overreden worden is voor 100% aanwezig. Wat ons betreft verdient Fifi een kans. We zoeken voor haar een veilig plekje waar ze een onbezorgd en beschermd leven mag leiden. Waar ze mag zijn wie ze is; een lieverd die ook een kans verdient want dat ze niet in een asiel kan verblijven is wel duidelijk!
Fifi is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 30 mei 2023 en een verwachte eindhoogte van 45 cm. (09/23)

 

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 30 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Fifi is blind.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Fifi

Fifi

D-BGOmFqms0
g5PIK2grWAY
ZeiDwxduSbg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).