Ferrero

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2194 (M3)
50-2194 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Nou ineens sta je daar met je mama maar ook je broertjes en zusjes in niemandsland, jullie moesten jezelf zien te redden. Gelukkig werden jullie opgemerkt en veilig ondergebracht bij de shelter van onze rescue partnerorganisatie in Roemenië.

Maar voor zo’n jonge pup valt het asielleven zwaar. Dit lieve knappe mannetje genaamd Ferrero verdient zoveel meer dan dit. Hij is sociaal en speelt graag met zijn soortgenootjes. Ondanks alles heeft dit lieve mannetje maar 1 wens. Zijn grootste wens is een thuis, een baasje die hem liefde geeft en hem een lekker zacht mandje biedt.

We hopen voor Ferrero dat er een baasje voor hem komt die hem laat kennismaken met de dingen die wij zo “gewoon” vinden om met honden te doen. Lekker wandelen, borstelen, spelen, knuffelen en op vaste tijden een lekkere bakje voer.

Ferrero is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 1 december 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter.(02/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Ferrero

Ferrero

Jwb19IeIiiI
Zme_KRhVwmo
ltUf_7LIulM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).