Emma

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0372 (L)
40-0372 (L)
Overige
Ja

Deze vrolijke dibbes heet Emma, niet alleen vrolijk maar ook ongelofelijk lief en speels. Emma liep al een poosje over de straten van Lesbos voor iemand besloot haar te helpen. Gelukkig werd Emma van straat gehaald en nu verblijft ze in alle veiligheid bij een geweldige foster op Lesbos.

Emma wordt omschreven als een hele relaxte hond. In huis vindt ze het heerlijk om gewoon te luieren en een beetje rond te kuieren door de tuin. Samen met haar vriendin Lisa speelt ze en ze gaan graag samen op avontuur. Emma is zindelijk, gewend aan de bench en vindt wandelen echt heerlijk om te doen. Zodra de riem gepakt wordt begint ze enthousiast te kwispelen. Blijer krijg je haar bijna niet. De honden, mensen en katten die ze onderweg ontmoet begroet ze ook met gepast enthousiasme.

Emma is er echt klaar voor, een eigen baasje in Nederland. En haar nieuwe baasje mag in zijn of haar handen knijpen want met Emma in huis wordt iedere dag een feestje!

Emma is een teefje met een geschatte geboortedatum van 6 januari 2021 en is ongeveer 42 centimeter hoog.

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 januari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Emma

Emma

JzAqLEFMXBs
KDWx_Hj0d1k
rZu0im-yMp4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).