Donna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2106 (M1)
50-2106 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Er is bijna niks zo tragisch als wanneer er een mama met haar pups bij het staatsasiel worden gebracht, wetende dat ze daar zouden gaan sterven. Gelukkig haalde onze collega partner organisatie ze daar meteen op. Nu zijn ze veilig.

Dit lieve meisje met de naam Donna is een super lief en vriendelijk meisje. Ze is zachtaardig en een tikkie bescheiden. We vermoeden dat ze maar weinig liefde heeft gekend. Toch wil ze niets liever dan iemand die haar baasje wil zijn, ze zal het liefste hondje zijn en haar baasje niet teleurstellen. Lieve Donna is een sociale en vriendelijke lieverd die met alle nadere honden prima overweg kan. Ze stelt zich kalm en rustig op in de kennel en gaat respectvol met haar kennelgenootjes om. Als de vrijwilligers komen dan wacht ze braaf haar beurt af om een knuffel te komen halen. Altijd bescheiden terwijl ze echt meer dan dit verdiend. Hopelijk ziet iemand dit meisje en biedt haar het liefdevolle thuis wat ze verdiend.

Donna is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 14 december 2018 en ze is circa 48 centimeter hoog. (01-24)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 14 september 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Donna

Donna

iH5F7lqvzvk
D2S-lHL07H4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).