Darius

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1188 (M1)
50-1188 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Deze knappe lieverd heet Darius. Helaas heeft deze knul nog maar weinig geluk gekend in zijn jonge leventje. Hij belandde op straat en daarna in een groot asiel. Daar zit hij in de kennel en wacht op zijn grote kans om ooit naar een thuis te vertrekken.

Darius is een mooie knul met een innemende blik. In de kennel gaat hij prima om met de andere kennelgenoten. Hij is vriendelijk en respectvol. Darius is ook sociaal naar de verzorgers in het asiel. Hij begroet ze met een blije kwispel en komt graag even een knuffel halen. Darius is een bescheiden knul die niet de aandacht opeist en dus wel vaak vergeten wordt. Tevens is het schrijnend dat er daar bijna geen tijd is om honden te kroelen en knuffelen, er is helaas echt geen tijd voor. We hopen dat er iemand voor deze knappe lieverd valt en hem de kans op geluk en liefde geeft. Hij verdient het.

Darius is een gecastreerde reu met een geboortedatum van circa 11 december 2022 en hij is circa 48 centimeter hoog.(12/23)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 11 december 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Darius

Darius

JqAOIp1sRmo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).