Dario

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0953 (M1)
50-0953 (M1)
Onherleidbare mix
Ja

Maak kennis met Dario. Gevonden, broodmager en verzwakt, naast een spoorlijn in Roemenië, heeft Dario’s leven nu een positieve wending genomen. Momenteel verblijft hij bij ons vertrouwde partneropvang in Roemenië, waar hij langzaam herstelt van zijn moeilijke start.

Ondanks zijn zware verleden is Dario een zachtaardige en aanhankelijke jongen. Hij komt goed overeen met zijn kennelgenoten en begroet elke vrijwilliger liefdevol. Het leven in het asiel is nog steeds een uitdaging voor hem, maar de lieverd is vastberaden en hoopvol.
We zien een hoopvolle toekomst voor Dario, gevuld met de warmte en veiligheid van een liefdevol thuis. Dario hunkert werkelijk naar een eigen plekje…we hopen dat die snel komt want hij verdient het zo.

Dario is een gecastreerde reu. Dario is naar schatting geboren op 10 november 2021 en heeft een hoogte van ongeveer 48 centimeter. (12-23)

Eindhoogte 48 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Dario

Dario

RW2C6CW08gk
2gOG9H-hVmI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).