Carol

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0267 (M)
50-0267 (M)
Overige
Ja

Ach….Carol….Wat ben jij een leukerd! En zo lief hoe hij met jonge pups omgaat! Carol is een kleine mix reu van ongeveer 33 cm hoog. Zijn geschatte geboortedatum is 22 mei 2019. Bij onze partnerorganisatie in Roemenië zijn ze dol op hem en hij is dol op de vrijwilligers. Hij laat zich kroelen door wie hem maar wil kroelen en gaat daar uitgebreid voor liggen. Carol is een supervriendelijke relaxte hond die sociaal naar “ons” en zijn soortgenoten is. Wij vinden dat het tijd is dat hij zijn eigen mandje krijgt met een baasje die lief voor hém is, van knuffelen houdt en fijne wandelingen met hem maakt.

Eindhoogte 33 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 mei 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Carol

Carol

v9wFtRcsBgY
J4pWVPEdWOQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu