Caramelo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0703
10-0703
Onherleidbare mix
Ja

Deze geweldig leuke knul werd ook zonder pardon bij het staatsasiel afgegeven. Gelukkig zagen ze dat deze sociale lieverd het daar te zwaar zou hebben en ze belden Gisela die hem meteen ophaalde.

Caramelo is een enorme lieve en leuke knul. Hij heeft een sociaal en vriendelijk karakter. Caramelo kan met alle honden uitstekend overweg. Ook geniet hij enorm van menselijke aandacht. Lekker kroelen en knuffelen is wel zijn grootse hobby. Caramelo is ook slim en leert snel. Hij loopt al keurig mee aan de riem en vindt samen met zijn baasje op pad gaan super leuk. Hij is echt een gezellige en aanhankelijke lieverd die niets liever wil dan de opvang te verruilen voor een liefdevol thuis.

Caramelo is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 1 juli 2023 en hij is circa 53 centimeter hoog.(03/24)

Eindhoogte 53 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Caramelo

Caramelo

GEHmz6wEbUo
LZGn5vuJI5c
tQvne2ivpcs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).