Canto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2255 (M3)
50-2255 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Onze vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië zat in haar auto en zag een moedertje met 2 pups langs de kant van de weg. Ze stopte en kon dit kleine mannetje veilig stellen. De dag erna ging ze voor je zusje maar die heeft het helaas niet gered.

Canto verblijft nu in de woning van onze vrijwilliger en leeft daar samen met zijn soortgenootjes waar hij heerlijk mee speelt en ravot. Dit mannetje is nog jong en moet nog veel leren zoals alleen kunnen zijn, zindelijk worden, genieten van het huiselijke leventje. Kortom ben jij diegene die met hem op ontdekkingstocht wil gaan en hem wil laten kennismaken met dingen die voor ons zo gewoon zijn, reageer dan vandaag nog.

Canto is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 28 november 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter. (02/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 november 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Canto

Canto

Yiqg1VOtzPY
Ev3tPnM-g-w
fIjfVOsNiWA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).