Candy

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Roemenië
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2503 (M5)
50-2503 (M5)
Onherleidbare mix

Maak kennis met Candy, ze is zo lief en zoet. Vrienden van onze partner rescue organisatie kregen een melding van een poesje dat alleen op straat aan het dolen was. Toen ze gingen kijken vonden ze Candy. Ze hebben haar meegenomen naar huis waar ze meer katten opvangen. Wat is het een lief meisje die goed omgaat met de katten in huis en met haar verzorgers. Hoe goed ze ook verzorgd wordt is er niets beter dan een eigen plekje. Wat zou ze graag in een eigen lekker warm mandje liggen en alle aandacht krijgen van haar baasje. Lekker op schoot komen liggen en gekroeld worden. Een forever plek waar ze meer dan welkom is. Candy heeft een geschatte geboortedatum van 12 april 2022 en heeft een hoogte van ongeveer 20 cm.(05/24)

Eindhoogte 20 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 12 april 2022
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Candy

Candy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).