Calin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0684 (M2)
50-0684 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Calin! Ook weer een leven met een slechte start! Het lijkt wel eentonig te worden maar helaas is het de harde waarheid in Roemenië. Calin is met zijn broertjes en zusjes gevonden in een verlaten veld waar de vrijwilligers regelmatig een check doen voor gedumpte hondjes. Eenzaam en verlaten zaten ze daar en als ze niet op tijd gevonden waren…. Maar gelukkig zijn ze dat wel en inmiddels is deze leukerd klaar om geadopteerd te worden. Calin is een lief, sociaal en vriendelijk mannetje ondanks alle ontberingen die hij heeft moeten doorstaan in zijn jonge leventje. Helaas is deze lieverd aangevallen in het asiel,  daarom is hij nu urgent en hopen we dat er snel iemand komt die hem een liefdevolle, veilige mand wil geven zodat dat niet weer kan gebeuren.

Calin is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 15 april 2022 en zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 50 cm zijn.(08/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Urgent
Geboorte 15 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Calin

Calin

NugWkEt-Ri0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).