Britt

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1247 (M)
50-1247 (M)
Overige
Ja

Met amper een aantal weken oud werden Britt en Bijou in het staatsasiel achter gelaten. Voor kleintjes als deze twee is dat de hel op aarde. Gelukkig nam onze vrijwilliger ze meteen mee. Momenteel verblijven de twee zusjes in een kennel bij onze collega rescue in Roemenië. Britt is een enorm knap en lief meisje. Ze is zeker niet haantje de voorste en vind het in de grote roedel enorm spannend. Britt kan met de honden in haar kennel prima overweg. Ze is sociaal en vriendelijk. Als er vrijwilligers zijn vind ze het geweldig om aandacht van ze te krijgen. Dit lieve knappe meisje wil heel graag een baasje. We hopen dat dit innemende kleine meisje snel een baasje krijgt en ze mag genieten van een thuis.

Britt is een teefje met een geschatte geboortedatum van 15 september 2022 en zij heeft een geschatte eindhoogte van circa 37 centimeter. (01/23)

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Irma Neijman
Adoptie medewerker

Britt

Britt

q-1dtxEHvqo
Wgbddc99iRo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu