Bree

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0575 (M2)
50-0575 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Bree! Een lief en sociaal meisje. Bree had pech maar gelukkig lacht het zonnetje haar nu bijna toe. Vanuit het dodingsstation is zij overgeplaatst naar onze partnerorganisatie in Roemenië. Toen onze Nederlandse vrijwilligers een ronde deden in dit dodingsstation huilde hun hart! Keihard! Eigenlijk wilden ze alle honden meenemen maar dat is onmogelijk want onze partner zit al overvol! Maar Bree mocht gelukkig wel mee en we zoeken voor dit knappe meisje een plekje waar zij mag bijkomen van alle ellende en mag gaan genieten van de liefde en gezelligheid van een nieuw baasje van wie ze nooit meer hoeft te vertrekken.

Bree is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 21 september 2021 en ze is ongeveer 45 cm hoog. (09/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 21 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Bree

Bree

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).