Bonnie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0422 (M)
50-0422 (M)
Overige
Ja

Slimme Bonnie! Bonnie is ook aangetroffen op een verlaten veld in Roemenië en naar onze partnerorganisatie gebracht. Deze dame is een mix teef met een geschatte geboortedatum van 15 januari 2020, ze is super vriendelijk en vrolijk naar mensen toe en kan het ook goed vinden met haar overige kennelgenoten. Groot of klein, reu of teef, het maakt Bonnie allemaal niet uit. Ze vindt iedereen leuk!
Ze is ongeveer 54 cm hoog. Bonnie is ook een beetje een Houdini, ze kan namelijk deuren openmaken! Dit is niet altijd makkelijk maar als je het weet kun je het voorkomen, zodat ze niet zomaar opeens verdwenen is!(06/22)

Eindhoogte 54 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Bonnie

Bonnie

GDXfXRHyUNI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu