Bogdan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2448 (M3)
50-2448 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit geweldige knappe mannetje is samen met zijn broertjes en zusje weggehaald uit benarde omstandigheden. Ze werden zo klein als ze waren opgesloten en verwaarloosd. Gelukkig mochten ze naar onze opvang in Roemenië.

Bogdan is een zachtaardig en lief knulletje. Hij is respectvol en vriendelijk in de omgang met de andere honden. In het begin vond hij, vanwege zijn ellendige start, mensen best spannend maar gelukkig heeft hij zijn verleden grotendeels achter zich gelaten. Hij is lief en vindt het heerlijk om te kroelen en te knuffelen. Vanwege zijn ietwat bescheiden karakter is hij niet haantje de voorste maar eenmaal in de armen van de vrijwilligers geniet hij intens. Ook zoekt hij ze nu echt op om aandacht te krijgen. Hij is dus inmiddels helemaal klaar om verder met zijn baasjes mooie ervaringen op te doen. We hopen dat er iemand komt die dit enorme lieve mannetje deze kans geeft.

Bogdan is een reutje met een geschatte geboortedatum van 3 januari 2024 en hij zal circa 35 centimeter hoog worden.(05/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Bogdan

Bogdan

HEYly1mvm1o
A5hirqJRNkI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).