Blanca

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1042 (M)
50-1042 (M)
Overige
Ja

Dan ben je 10 jaar en kom je alsnog in het asiel terecht! Dit overkwam Blanca verleden jaar. De baasjes van Blanca zijn overleden en Blanca en haar maatje moesten maar geeuthaniseerd worden. Gelukkig hebben de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië dit kunnen voorkomen en kan ze op zoek naar een fijne mand voor de rest van haar leventje. Haar maatje is inmiddels overleden en Blanca is geopereerd aan een tumor. Ze is wat verlegen met onbekende mensen maar verder vriendelijk. Ook andere honden vormen geen probleem. Blanca heeft een geschatte geboortedatum van 9 november 2012 en ze is ongeveer 55 cm hoog. Deze lieverd verdient het om nog te mogen genieten van een liefdevolle baas en en ontspannen leventje zonder zorgen.(11/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 9 november 2012
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Blanca

Blanca

aaIqg7LxJMU
wwDWPpKsA94

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu