Gereserveerd

Barney

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0528
10-0528
Overige
Nee

Knappe Barney is een mooi mix reutje met een koppie om verliefd op te worden! Deze relaxte pup is zeer aanhankelijk, lief, leuk en het allerbelangrijkste, sociaal. Sindskort verblijf je bij een gastgezin samen met nog een soortgenootje. Heerlijk vind je het om te knuffelen, te spelen in de tuin of gewoon lekker kluiven aan een grot bot. In de nacht slaap je lekker door in je bench en door het gastgezin wordt er hard gewerkt aan je zindelijkheid. Wandelen aan de riem doe je al heel goed, als er iets onbekends gebeurd kijk je even en loopt dan rustig door. Je bent zo slim dat je het commando af en blijf maar je bent een pup die nog veel meer kan leren. Wij zoeken voor jou een baasje die met jou op cursus eventueel wil gaan, de wereld verder met jou wil verkennen en graag een huisje met een tuin.

Barney is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 13 februari 2022 en met een verwachte eindhoogte van circa 50 centimeter.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 13 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Barney

Barney

Lro5DG7fGgk
UaAy6E_5yrg
-yaP8mNJjRo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu