Benny

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0374 (L)
40-0374 (L)
Overige
Ja

Benny is samen met zijn broertje Rudy in het asiel in Griekenland terecht gekomen. Hun moeder is een zeer bange dame die op het terrein van een kasteel in de plaats Mytilini “leeft”. Helaas is het de vrijwilligers in Griekenland nog niet gelukt om haar te vangen en te laten steriliseren maar gelukkig zijn de pups wel veilig gesteld en inmiddels heeft Benny zijn inentingen gehad en mag hij op zoek naar zijn eigen mandje.
Benny moet nog wel erg wennen aan zijn nieuwe leven in het asiel en aan mensen om zich heen maar met liefde, tijd en geduld zal dit goedkomen. Benny gaat prima met andere honden om. Benny heeft een geschatte geboortedatum van 1 augustus 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 30 cm.(01/23)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Benny

Benny

rf3cyGdIzi8
L9SIQSgYRGA
uFUFNq_pKI4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu