Avo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0724
10-0724
Herder (mix)
Ja

Update 06/24: Avo werd onlangs door vrijwilligers meegenomen naar de kust voor een fijne wandeling. Hij sprong in eerste instantie af op mensen die hem tegemoet kwamen. Later in de wandeling ging het veel beter en was hij daarin goed te sturen. Deze knul wil heel graag leren! Avo vond het allemaal interessant en liep goed aan de riem, zoals op de filmpjes te zien is.

Avo zat ook helemaal alleen in een kennel na te zijn afgegeven in het staatsasiel in Portugal. Daar zat deze lieve knul weg te kwijnen. Uiteraard hebben onze vrijwilligers hem direct mee genomen.

Avo doet het erg goed in de groep en gedraagt zich respectvol en sociaal naar alle andere honden. Maar Avo is wel echt dol op mensen en geniet in het bijzonder van menselijk contact. Braaf volgt hij de vrijwilligers gedurende hun werkzaamheden. Hij is graag bij ze in de buurt en een brave hond. Avo is sportieve enthousiaste knul die graag speelt en rent. Hij is slim en nieuwsgierig en Avo leert snel. Na het spelletje wil deze lieverd niks liever dan samen met zijn baasje kroelen en knuffelen.

Een super lieve jongen! Zoek jij een enthousiaste, nieuwsgierige en liefdevolle vriend? Avo wacht op een thuis waar hij alle liefde en zorg kan krijgen die hij verdient.

Avo is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 5 april 2022 en hij is circa 46 centimeter hoog.(06/24)

Eindhoogte 46 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 5 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Avo

Avo

Q8BR2xqw0vE
-ud4bI7NdL4
lw6wtj8ZS_8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).