Anna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1623 (M3)
50-1623 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit is Anna. Een klein meisje dat samen met haar zusje was geadopteerd in Roemenië maar uiteindelijk toch weer teruggebracht werden. Daar is ze helemaal van in de war. Ze snapt het niet. Ze is zo ontzettend lief en graag bij je in de buurt. Met haar kennelgenootjes is ze heerlijk aan het spelen. Kortom Anna is een leuke gezellige jonge hond die helemaal tot haar recht zal komen in een fijn thuis met een baasje die haar nooit meer laat gaan!

Anna is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 18 maart 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm. (07-23)

Update 07/24: Zoals u ziet zijn dit de puppy foto’s van Anna. Het is bijna onmogelijk voor de vrijwilligers in Roemenië om ons van iedere hond een update te sturen maar mocht u serieuze interesse in Anna hebben dan is er altijd de mogelijkheid om recente foto’s en/of filmpje op te vragen.

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Anna

Anna

dFvzRRCDJmw
QVFIEa4x57g
kkE1tIpfk9Y

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).