Alva

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0718
10-0718
Onherleidbare mix
Ja

Wat een ontzettende lieverd is er beland bij de opvang van onze partner in Portugal. Dit rustige en aanhankelijke meisje werd gezien in een hok bij een van de staatsasiels in Portugal, wat vaak echt geen fijne plekken zijn voor een dier. Gelukkig mocht ze mee naar de opvang van onze partner en op hun lokatie wordt ze nu goed verzorgd, heeft ze een fijne leefruimte en is ze veilig. Natuurlijk gaat er niets boven een eigen huisje, bij een eigen baasje of gezin en dat zoeken we voor deze schat. Ze heeft de naam Alva gekregen. Wat zou ook dit meisje genieten van een eigen thuis, waar een zachte mand, dagelijkse kroelpartijen en fijne wandelingen heel normaal zijn en waar Alva voor de rest van haar leven geliefd is en gekoesterd wordt. Alva is zachtaardig en aanhankelijk en geniet van de aandacht van de vrijwilligers, zoals op het filmpje goed te zien is. We gunnen haar die aandacht iedere dag, van haar eigen baasje(s). Ook is Alva sociaal en vriendelijk naar de andere honden en gaat respectvol met ze om.
Alva is een mix teefje met een geboortedatum van 1 januari 2022 en ze is circa 47 centimeter hoog. (04/24)

Eindhoogte 47 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Alva

Alva

ZfAYl9AGtMs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).