Dex

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0680
10-0680
Overige
Ja

Dex, een ongelofelijk knap mannetje kreeg onderdak bij Gisela op de Quinta nadat hij alleen terecht was gekomen in het staatsasiel. Maar zijn geluk stopte hier niet. Dit vrolijke mannetje mocht zijn geluk beproeven in Nederland. Hier verblijft hij nu een aantal weken bij zijn huidige baasjes.

Dex is zoals een pup hoort te zijn: nieuwsgierig, enthousiast, speels, lief en super gezellig. Spelen vindt hij echt fantastisch, het liefst met zijn baasjes. Na zo’n spelletje geniet Dex ervan om bij zijn baasjes op de bank te kruipen en te heerlijk op schoot in slaap te vallen.

Buiten volgt Dex zijn snuit, hij vindt het echt heerlijk om overal te snuffelen en gaat graag op avontuur. Als hij mensen tegenkomt op straat begroet hij ze allemaal met een enorm enthousiasme. Andere honden vindt Dex gezellig en hij speelt graag met andere honden!
Vogels, meerkoetjes en eendjes worden nauwlettend in de gaten gehouden en hij vindt het stiekem ook enorm leuk om ze op te jagen.
Het langsrazende verkeer is nog nieuw voor Dex, hier moet hij nog aan wennen. Echter gaat het steeds beter en stapt Dex steeds stoerder over straat.

Na een dag spelen, ontdekken, ravotten en kroelen gaat Dex rond 23:00 naar bed en uitslapen vindt hij heerlijk.

We zoeken voor dit ongelofelijk lieve mannetje een fijn thuis. Een gezellige plek waar deze pup zich mag ontwikkelen tot de ultieme hond! Dex zou een andere actieve hond of actieve baasjes om mee te sporten en te bewegen erg leuk vinden. Zolang er na afloop gekroeld kan worden is Dex van de partij!

Dex is een mix reutje geboren op 26 augustus 2023. We verwachten dat hij ongeveer 42cm groot zal worden.

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 26 augustus 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Dex

Dex

jiAjAx0tPw4
icljqYBgTss
fs_A_AObVtY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).