Simba (nu Rumi)

Spread the love

In augustus heb ik mijn mooie, rooie katje opgehaald bij Hilda in Dordrecht.

Rumi (voorheen Simba) is echt zo lief en gezellig. Ik had me niets beters kunnen wensen. En dat Rumi zo lief is en vol vertrouwen, komt oa doordat de migratie vanuit Roemenië goed is begeleid door Animal in Need.

En ik wil graag ook even een compliment geven aan Hilda, de lieve dame die een aantal katjes had opgevangen in Nederland. Zij zorgt tijdelijk voor de dieren totdat ze naar hun nieuwe baasje gaan. Mijn kat heeft daar een goede basis gehad. Ik merkte dat hij meteen goed van vertrouwen was. Natuurlijk een beetje onwennig in het begin, maar dat hoort bij verhuizen. Hij was al zindelijk, at goed, was gezond. En dat allemaal is nog steeds zo en alleen maar beter geworden. Rumi is het beste wat me in jaren is overkomen en ik weet zeker dat Hilda daaraan heeft bijgedragen.

Ik zou iedereen aanraden een katje uit haar huis te adopteren.

Hartelijke groeten,
Linda

  

Meer berichten
Miep (vh Minnie)
Vorig jaar, 20 mei 2023, adopteerde ik Miep (destijds Minnie) en in dit jaar heb ik haar ontzettend zien ontwikkelen. Ze is een echte knuffelkont…
Mien (vh Indy)
Op 5 november 2023 hebben wij Indy geadopteerd. Een mager hondje, duidelijk onder de indruk van de lange reis, die ze gehad heeft. We kunnen…
Kara
Kara gaat graag mee wandelen door de straten en singels van Rotterdam en ze begint ook al met andere honden spelen. Nu er een lekker…
Sofy (nu Sofie)
Op 30 september 2023 komt Sofie als eerste uit de bus uit Roemenië, die vanuit het asiel daar continu is door gereden naar Eindhoven. In…
Vegaz
Vegas, wij hebben haar Vegaz genoemd. Zoveel namen kwamen langs, ellenlange lijstjes met namen gemaakt, maar geen 1 ervan kon ik onthouden als de naam…
Mono
Beste lezer, Vorige week zaterdag 11 november hebben wij in Bladel Mono opgehaald. Het was liefde op het eerste gezicht, we werden met zeer veel…
Firi (nu Ollie)
Hoi Happy Homes! Onze lieve Ollie (voorheen Firi), een pup van vijf maanden uit Roemenië, is nog krap een week bij ons en ze heeft…
Irina
Even een berichtje van Irina (nu Pip) Een jaar geleden kwam ze bij mij als een zielig hoopje hond van 4 kg. En nu is…
Nora (nu Billie)
Ze woont nu in Hellevoetsluis met Moos. Ook een Roemeens hondje. Ze heeft de hele weg naar huis geslapen. Diepe zucht af en toe. Eenmaal…
Crina (nu Callisto)
Beste Animal in Need, Hierbij het verhaal van onze Crina nu Callisto na twee weken bij ons Callisto (crina) kwam zwaar hevig in shock uit…