Duquesa (nu Ducky) & Blanca

Spread the love

Ik viel gelijk op Ducky maar ook omdat ik haar zielig vond omdat zij slechte heupen heeft.24 Oktober was het dan zo ver en kwam Ducky naar Nederland ik vond het erg spannend maar meer van hoe zal ze lopen en kan ze wel nog redelijk bewegen enz. Tot mij grote verbazing liep ze veel beter dan ik had verwacht en ze rent zelfs en ook nog eens hard. Ze was gelijk al dankbaar en super lief in begin erg bang maar dat ging elke dag wel beetje beter. Nu is zij een grote lieve knuffelhond en toch zag ik dat ze iets miste. Totdat ik hoorde dat ze samen was binnen gebracht met Blanca, viel bij mij het kwartje en was het duidelijk dat ze Blanca erg miste. Ik heb gelijk contact gezocht met mijn lieve contactpersoon Nathalie en ik had gevraagd of zij kon regelen of Blanca zo snel mogelijk naar ons toe kon komen. En dat had ze super geregeld!! Na 3 weken werden Ducky en Blanca herenigd. En wat was dat MOOI om te zien Ducky kon haar ogen niet geloven alsof ze een spook zag ze begreep er niets van toen gingen ze aan elkaar snuffelen en toen had Ducky door dat het toch echt Blanca was. Blanca was doodmoe van de lange reis natuurlijk dus ze reageerde niet zo in eerste instantie, maar de volgende ochtend had Blanca het ook door en wat hebben die twee met elkaar geknuffeld – gespeeld en kusjes gegeven. Nu blijven ze lekker hun hele leven samen bij ons en de andere dierenvriendjes. Wij hebben nu inmiddels 5 koekebakkertjes en allemaal SUPER LIEVE Schatten daarnaast 4 andere lieve honden.

Onze 1e koekebakker Derio voorheen Dexter
Onze 2e koekebakker Qwessy voorheen Marques
Onze 3e koekebakker Amora voorheen Cuqui
Onze 4e koekebakker Ducky voorheen Duquesa
Onze 5e koekebakker Blanca zo heette ze ook in t asiel

Wij gaan lekker genieten met onze 9 honden 5 paarden 2 katten en 2 cavia’s.

Liefs Rene en Carmen en alle Dieren.

Meer berichten
Miep (vh Minnie)
Vorig jaar, 20 mei 2023, adopteerde ik Miep (destijds Minnie) en in dit jaar heb ik haar ontzettend zien ontwikkelen. Ze is een echte knuffelkont…
Mien (vh Indy)
Op 5 november 2023 hebben wij Indy geadopteerd. Een mager hondje, duidelijk onder de indruk van de lange reis, die ze gehad heeft. We kunnen…
Kara
Kara gaat graag mee wandelen door de straten en singels van Rotterdam en ze begint ook al met andere honden spelen. Nu er een lekker…
Simba (nu Rumi)
In augustus heb ik mijn mooie, rooie katje opgehaald bij Hilda in Dordrecht. Rumi (voorheen Simba) is echt zo lief en gezellig. Ik had me…
Sofy (nu Sofie)
Op 30 september 2023 komt Sofie als eerste uit de bus uit Roemenië, die vanuit het asiel daar continu is door gereden naar Eindhoven. In…
Vegaz
Vegas, wij hebben haar Vegaz genoemd. Zoveel namen kwamen langs, ellenlange lijstjes met namen gemaakt, maar geen 1 ervan kon ik onthouden als de naam…
Mono
Beste lezer, Vorige week zaterdag 11 november hebben wij in Bladel Mono opgehaald. Het was liefde op het eerste gezicht, we werden met zeer veel…
Firi (nu Ollie)
Hoi Happy Homes! Onze lieve Ollie (voorheen Firi), een pup van vijf maanden uit Roemenië, is nog krap een week bij ons en ze heeft…
Irina
Even een berichtje van Irina (nu Pip) Een jaar geleden kwam ze bij mij als een zielig hoopje hond van 4 kg. En nu is…
Nora (nu Billie)
Ze woont nu in Hellevoetsluis met Moos. Ook een Roemeens hondje. Ze heeft de hele weg naar huis geslapen. Diepe zucht af en toe. Eenmaal…